Overprikkeling

De vakantieperiode is aangebroken. Ontzettend leuk en heerlijk om vrij te zijn. Maar bij de kinderen is er veel ontlading en overprikkeling na de laatste schooldag. Ze kunnen vervelend gedrag laten zien, geïrriteerd reageren, moe zijn en bijvoorbeeld niet 'luisteren'.

Of luisteren wij niet? Dat is de vraag.

De maatschappij vraagt veel van ons als ouders maar tevens van de leerkrachten en natuurlijk van de kinderen. Er zijn verwachtingen. We moeten tegenwoordig veel. Hoe fijn is het om even te onthaasten en er alleen maar proberen te zijn. En wat ik hiermee bedoel is dat je probeert in het moment aanwezig te zijn. Te genieten van het moment in het hier en nu.

-Zou je het fijn vinden om te leren hoe je verbinding maakt met jezelf en met je kind.

- Hoe je jezelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf voor jou en je kind.

Voel je welkom 🙏


#hoogsensitief #hooggevoelig #bescherming #energetischetherapie #counseling #kristalkinderen #injeeigenkracht