15. oktober 2018
Als je dierbaren hebt verloren of je hebt helaas ervaren dat bepaalde vriendschappen of wellicht je relatie stukloopt is dit heel heftig. Als je bang bent om te verliezen dan probeer je de situatie vast te houden of hier controle in te hebben. Maar wat als je moeder of vader bent en kinderen hebt en bang bent om ze te verliezen. Dan mag je leren afhankelijk van de leeftijd, om je kind te vertrouwen en je kind wat los te laten. Omdat je verlieservaringen hebt meegemaakt hoeft het niet zo te zijn...

27. augustus 2018
Energetische therapie is simpelweg je intuïtie volgen. Je intuïtie, je gevoel. Luisteren naar je lichaam. In de maatschappij is dit een hele uitdaging. Was het maar zo simpel.

06. oktober 2017
Het is bijna dagelijks dat je je vrije tijd met je telefoon doorbrengt. Dat hoort ook bij deze tijd. Tegenwoordig gaat bijna alles via de telefoon. Maar wat is het toch jammer als je met vrienden, vriendinnen, familie samen bent en dat er zoveel gecommuniceerd wordt via de telefoon. Ik mis dan persoonlijk de verbinding.

31. juli 2017
De vakantieperiode is aangebroken. Ontzettend leuk en heerlijk om vrij te zijn. Maar bij de kinderen is er veel ontlading en overprikkeling na de laatste schooldag. Ze kunnen vervelend gedrag laten zien, geïrriteerd reageren, moe zijn en bijvoorbeeld niet 'luisteren'. Of luisteren wij niet? Dat is de vraag.