BEGELEIDING VANUIT HET HART

ROUW EN GEMIS

Wat is rouw eigenlijk en wat doet het met je? Rouw is iets wat je alleen zelf kan voelen en mag doorleven. Het is moeilijk en kan ontzettend verdrietig zijn. Want wat kan je dierbaren missen in dit leven. 

OUDER-KINDRELATIE

Wat laat je kind zien? Hoe maak je als ouder verbinding met je kind? Vind je het moeilijk om de verbinding aan te gaan? Laat je kind lastig of niet wenselijk gedrag zien? Laten we in gesprek gaan hierover zodat ik je hierin inzicht kan geven. 

Zo mooi om te zien wat voor positief effect dit heeft!

HET INNERLIJK KIND

Het innerlijk kind in jou, wat heb je nodig? Heb je behoefte aan een knuffel, de koestering, wellicht de (gemiste) verbinding met je ouders. 

Dit zijn enkele voorbeelden.

Als deze deuren voor je open mogen gaan is het echt een cadeautje voor jezelf. 

Het geeft je veel inzichten in het heden en verleden. 

MOEDER-DOCHTERVERBINDING

Wat een kwetsbare maar ook krachtige verbinding is dat. Het kan een pijnlijk stuk zijn maar wat is het toch mooi en helend als je inzichten, steun en verheldering krijgt over dit onderwerp. Ben je zelf moeder en raken je kinderen je in bepaalde emoties of ervaar je problematiek met je eigen moeder? Voor dit kwetsbare en krachtige stuk kan je bij me terecht. 

KRISTALKINDEREN 

Bij de kinderen kan er veel ontlading en overprikkeling zijn. Ze kunnen vervelend gedrag laten zien, geïrriteerd reageren, moe zijn en bijvoorbeeld niet 'luisteren'. Of luisteren wij niet? Dat is de vraag. Zou je het fijn vinden om te leren hoe je verbinding maakt met jezelf en met je kind? Hoe je jezelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf voor jou en je kind?

MINDSET 

De invloed van je eigen mindset, je eigen gedachten.

Het bekrachtigen van positieve gedachten.

Door middel van praktische oefeningen en je eigen focus kom je positiever in het leven te staan.